De openingstijd van de winkel op zaterdag gewijzigd!
We zijn de zaterdagen open van 9.00 uur tot 12.00 uur.

 

Week 17: Koningsdag zijn we geopend van 9.00 uur tot 14.00 uur
 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.25:

Gevulde varkensfilet met truffelsaus, groenten risotto en gegratineerde tomaatjes
of
Gebakken zonnevis filet met pasta, tomaten roomsaus en gegratineerde tomaatjes
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Preistamppot met kipreepjes en tuinkruiden, nasi goreng, saté van de haas, witte kip met frisse knoflook limoensaus, konijnenbout op grootmoeders wijze, kippenragout,  aardappel gratin, loempia's met kip en groenten, zwarte kip, Belgische garnalen kroketten, kaaskroketten, gehaktballen, gehaktbroodjes, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, eiersalade, hamsalade, kip kerrie salade, garnalen cocktail, diverse soorten rauwkost salades

 

  • Toetje van de week:

Deze week: frambozen mousse. Tevens hebben we in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, limoncello tiramisu
 

  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse kibbeling. Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, sliptong, scampi's, coquilles, heilbotfilet, Skreij kabeljauwfilet, wijting en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum, uiensoep, venkelsoep met visblokjes en lente ui, kreeftensoep en vissoep
Vegetarische soepen: courgette soep, pompoensoep, boschampignon soep, aspergesoep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen en oude kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jonge flandrien light kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jonge Goudse kaas, jong belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse soorten tapasschalen op opgemaakte koude schotels (voor kleine en grote gezelschappen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel.