Week 39:

Maaltijd van de week à € 8.--:

Kabeljauwfilet met een kruidendekseltje, puree van zoete aardappel en groenten mix
Maakt u een combinatie van een halve liter soep naar keuze, de maaltijd van de week en een dessert, dan betaalt u slechts € 25.-- voor een drie gangen diner voor 2 personen!
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Zuurkool stamppot, konijnenbouten op grootmoeders wijze, spaghetti bolognese, bonne femme schotel met gebakken aardappeltjes en groenten, kalkoen geschnetzels op Tiroolse wijze, biefstukreepjes met zoet pikante oosterse saus, zuurvlees, saté van de haas, kippenragout, tete de veau, zwarte kip, Belgische frites, diverse soorten quiche lorraine (vriesvers), gehaktballen, loempia's met kip en groenten, aardappelgratin, ambachtelijke bloedworst en rookworst van slagerij Franssen, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, eiersalade, Italiaanse pasta salade, rauwkostsalades

 

  • Toetje van de week:

Deze week hebben we chocolade mousse en traditionele tiramisu
We hebben voorradig in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse en mango mousse


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse roodbaarsfilet
Voorradig in de diepvries: scampi's, heilbotfilet, sliptong en zalmfilet

 

  • Soepen (vriesvers):

Kippenroomsoep, goulashsoep, runderbouillon met groenten, tomatensoep met Parma ham en basilicum, venkelsoep met vis en lente ui
Vegetarische soepen: pompoensoep, aspergesoep, courgette soep, boschampignon soep

 

  • Vriesvers op voorraad (wisselend assortiment):

Goulash, konijnenbouten op grootmoeders wijze, lasagne bolognese, bami, nasi, vegetarische lasagne met feta en spinazie, tete de veau, zuurvlees, diverse soorten stamppot, diverse soorten vlees stoofpotjes, quiche lorraine
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout en tóch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jong belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor tapasschalen op opgemaakte koude schotels (vanaf 8 personen).
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel. We vernemen uw bestelling graag uiterlijk 1 week van te voren!