Week 8:
 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.25:

Runder sukade lapje met jus, gebakken aardappelen en gegratineerde witlof
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Andijviestamppot met spekjes, duvelkes vlees, gemarineerde kippendijtjes uit de oven, biefstukreepjes met zoet pikante oosterse saus, aardappel gratin, lasagne bolognese, zuurvlees, saté van de haas, loempia's met kip en groenten, zwarte kip, Belgische garnalen kroketten, kaaskroketten, gehaktballen, gehaktbroodjes, rookworst en bloedworst van slagerij Franssen, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, eiersalade, hamsalade, kip kerrie salade, diverse soorten rauwkost salades

 

  • Toetje van de week:

Deze week: amandel parfait. Tevens hebben we in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, frambozen mousse, limoncello tiramisu

 

  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse gebakken lekkerbekjes. Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, sliptong, scampi's, heilbotfilet, Skreij kabeljauwfilet en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum, uiensoep, venkelsoep met visblokjes en lente ui, kreeftensoep en vissoep
Vegetarische soepen: courgette soep, pompoensoep, boschampignon soep, aspergesoep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien jong, belegen en oud: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse Jeunesse kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak) in de smaak jong en belegen. Boeren kaas uit Holland, jong belegen Goudse kaas, Maaslander jong belegen (minder zout) en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse soorten tapasschalen op opgemaakte koude schotels (voor kleine en grote gezelschappen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel.