Week 46:
 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.25:

Duo van vis met witte wijnsaus en goed gevulde pastaschotel met paprika, zongedroogde tomaatjes en Grana padano
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Zuurkoolstamppot, biefstukreepjes met zoet pikante Oosterse saus, hazepeper, runder hachee, vegetarische lasagne met feta en spinazie, rookworst van slagerij Franssen, kippenragout, saté van de haas, zwarte kip, konijnenbouten op grootmoeders wijze, loempia's, verse Belgische garnalen kroketten en kaas kroketten, aardappel gratin, Belgische frites, gehaktballen, gehaktbroodjes, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, eiersalade, hamsalade, kip kerrie salade, diverse soorten rauwkost salades en Italiaanse pasta salade

 

  • Toetje van de week:

Tiramisu. Tevens hebben we in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, limoncello tiramisu


  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse zalmfilet. Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, scampi's, kabeljauw, zonnevis, scholfilet, heilbotfilet en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum, uiensoep, venkelsoep met lente ui en visblokjes, vissoep
Vegetarische soepen: courgette soep, pompoensoep, aspergesoep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen en oude kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jonge Goudse kaas, jong belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse soorten tapasschalen op opgemaakte koude schotels (voor kleine en grote gezelschappen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel.