Week 38:
 

  • Maaltijd v.d. week à € 7.25:

Gevulde scholfilet met pesto risotto en gegratineerde oventomaatjes
 

  • Kant en klare gerechten uit eigen keuken:

Spruitenstamppot, varkensstoofpot met zwarte pruimen, kippenragout, varkenshaas medaillons met champignon roomsaus, bonne femme schotel met gebakken aardappeltjes en groenten, kipsaté, zwarte kip, kaaskroketten, loempia's met kip en groenten, aardappel gratin, Belgische frites, gehaktballen, gehaktbroodjes, saucijzenbroodjes, ouderwets lekkere koude schotel, kip fruit salade, eiersalade, hamsalade, kip kerrie salade, diverse soorten rauwkost salades en Italiaanse pastasalade. Tevens hebben we diverse soorten bbq vlees voorradig in de diepvries (kleine porties: gemarineerde kip, gemarineerde varkensfilet, souvlaki varkenshaas spiesjes, bbq worsten)

 

  • Toetje van de week:

Deze week hebben we in de diepvries: huisgemaakt ijs (diverse smaken), chocolade mousse, tiramisu, mango mousse, limoncello tiramisu
 

  • Vis van Schmidt Zeevis uit Rotterdam:

Deze week aanvoer van verse zalmfilet. Voorradig in de diepvries: victoriabaarsfilet, scampi's, kabeljauw, zonnevis, scholfilet, heilbotfilet en zalmfilet

 

  • Soepen:

Runderbouillon met groenten en vlees, kippenroomsoep, goulashsoep, tomatensoep met Parma ham en basilicum, uiensoep, kreeftensoep en vissoep
Vegetarische soepen: courgette soep, pompoensoep, aspergesoep
 

  • Heerlijke ambachtelijk vleeswaren: pure ambacht van slagerij Franssen uit de Pieterstraat!

Gekookte ham, gebraden gehakt, boterham worst, hoofdkaas, kalfspreskop, kalfs zure pastei, diverse soorten paté, gebraden varkenslende, Italiaanse droge ham, Belgische boeren ham, huisgemaakt hamspek, boudin blanc, diverse soorten droogworst/cervelaat
 

  • Verse kaas van het mes:

Flandrien belegen en oude kaas: Vlaamse kaas die internationaal met prijzen werd bekroond! Vlaamse jong belegen flandrien light kaas (19% vet én minder zout en toch vol van smaak). Boeren kaas uit Holland, jonge Goudse kaas, jong belegen Goudse kaas en een wisselend assortiment Belgische en Franse streekkazen die u kunt vergezellen met huisgemaakte vijgen compote of zwarte pruimen in portgelei

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse soorten tapasschalen op opgemaakte koude schotels (voor kleine en grote gezelschappen). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze buffetlijst die u kunt vinden onder de rubriek 'catering' op deze website. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier of door binnen te lopen in onze winkel.